FOTO Un camion încărcat cu 100 de porci vii s-a răsturnat în Cluj

Un camion încărcat cu 100 de porci vii s-a răsturnat, duminică, între Huedin şi Oradea. Nu au fost persoane rănite.

8532 afișări
Imaginea articolului FOTO Un camion încărcat cu 100 de porci vii s-a răsturnat în Cluj

Un camion încărcat cu 100 de porci vii s-a răsturnat în Cluj

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a produs în localitatea Bucea, unde, la ora transmiterii ştirii se circulă pe un singur sens.

Primele informaţii arată că TIR-ul s-a răsturnat.

TIR-ul se deplasa din direcţia Huedin înspre Oradea

Pompierii clujeni au intervenit cu o autospecială pentru stins incendii, din cauza scurgerilor de carburant înregistrate în urma răsturnării camionului.

Cel care a cerut sprijinul a fost şoferul TIR-ului, având în vedere că transporta animale vii, respectiv peste 100 de porci.

A fost solicitat un alt mijloc de transport care să preia animalele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici