FOTO Un copil grăbit să vină pe lume. Ambulanţă transformată în sală de naşteri, pentru o femeie din Gorj

  • Un bărbat din Tismana, judeţul Gorj, a sunat, miercuri seara, la 112 pentru a anunţa că soţia lui naşte şi are nevoie de o ambulanţă.
  • Micuţa Ioana a venit pe lume în ambulanţa SMURD, devenită sală de naşteri.
268 afișări
Imaginea articolului FOTO Un copil grăbit să vină pe lume. Ambulanţă transformată în sală de naşteri, pentru o femeie din Gorj

FOTO: Facebook ISU Gorj

ISU Gorj a trimis la locul intervenţiei un echipaj SMURD şi un echipaj de ambulanţă, iar primul ajuns a fost echipajul SMURD, care a evaluat situaţia şi a luat-o pe femeie pentru a o duce la spital.

„Pe traseu ambulanţa SMURD s-a întâlnit cu ambulanţa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţan Gorj. Ioana nu a mai aşteptat până la spital şi se zbătea să vină pe lume. Ambulanţa SMURD devenise sală de naşteri, iar asistentul medical devenise medic! Fiecare dintre membrii echipajelor avea câte o sarcină în misiunea de a o aduce pe lume pe Ioana”, spun reprezentanţii ISU Gorj.

Puţin după o oră de la apel, micuţa Ioana s-a născut.

O altă ambulanţă, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Gorj, încadrată cu medic, a ajuns imediat la locul unde ambulanţa SMURD devenise sală de naşteri, iar medicul s-a asigurat că femeia şi fetiţa sunt bine şi a însoţit echipajul SMURD în misiunea finală de le transporta în siguranţă la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici