FOTO | Unde a fost găsit copilul din Maramureş plecat de acasă de 24 de ore

Copilul de 13 ani din satul Fersig, judeţul Maramureş, dispărut de 24 de ore, a fost găsit pe un bulevard din municipiul Baia Mare. Potrivit poliţiştilor, copilul nu a fost victima unei infracţiuni.

9845 afișări
Imaginea articolului FOTO | Unde a fost găsit copilul din Maramureş plecat de acasă de 24 de ore

FOTO | Încă un caz de dispariţie: Copil de 13 ani plecat de acasă de 24 de ore, căutat în Maramureş

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, marţi, că minorul a fost audiat de poliţişti care au vrut să afle unde a fost din momentul dispariţiei şi până la găsire.

Minorul reclamat ca fiind dispărut din satul Fersig a fost găsit de către poliţişti pe Bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare şi a fost audiat pentru a se afla unde fost în acest interval. Pe perioada dispariţiei minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au spus poliţiştii maramureşeni.

Băiatul de 13 ani a plecat luni de acasă, din satul Fersig, comuna Satulung, în jurul orei 12.00, şi nu s-a mai întors, iar poliţiştii au început căutările.

Taguri:
copil,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici