Video FOTO, VIDEO | Munţi de gunoaie şi vase nespălate lângă alimente, la o terasă de pe litoralul românesc

Munţi de gunoaie şi vase murdare alături de alimente deja preparate, dar ţinute în condiţii improprii, au găsit comisarii de la Protecţia Consumatorului la o terasă din Eforie Sud, aceştia luând decizia să amendeze unitatea şi să îi suspende activitatea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1236 afișări

Comisarii OPC din Constanţa au amendat terasa Carlos din staţiunea Eforie Sud cu 25.000 de lei din cauza mizeriei şi neregulilor descoperite în urma unui control efectuat marţi, activitatea acesteia fiind suspendată până la remedierea deficienţelor.

La terasa Carlos din Eforie Sud, reprezentanţii OPC au descoperit mai multe nereguli în bucătărie, în special în ceea ce priveşte condiţiile de igienă: munţi de gunoi şi vase murdare alături de alimente deja preparate, ţinute în condiţii improprii.

Potrivit şefului OPC Constanţa, Horia Constantinescu, au fost confiscate 40 de kilograme de carne şi peşte, iar terasa a fost amendată cu suma de 25.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici