FOTO VIDEO Premieră. Ce se află pe fundul Oceanului Indian. Imagini spectaculoase cu creaturile nemaivăzute

  • Imagini „de groază”, dar reale.
  • Oamenii de ştiinţă de la Museums Victoria Research Institute din Australia au descoperit mai multe creaturi care trăiesc în apropierea vulcanilor subacvatici dintr-o zonă îndepărtată a Oceanului Indian.
5918 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Premieră. Ce se află pe fundul Oceanului Indian. Imagini spectaculoase cu creaturile nemaivăzute

Captură video CNN

Descoperirea organismelor marine, care variază de la anghile fără ochi, la peşti asemănători cu liliecii, la peşti şopârlă cu rânduri de dinţi ascuţiţi ca briciul şi multe altele, a fost făcută într-un parc marin din apropierea Insulelor Cocos (Keeling), un grup de insule şi atoli aflaţi la aproximativ 1.500 km la sud de Sumatra şi la peste 2.500 km vest de Australia.
 
„Organismele sunt de difeirte forme şi mărimi, emit sau nu lumină, momeli, au apendice de camuflaj şi ochi uriaşi (sau lipsă). Fiecare specie s-a adaptat superb la mediile extreme din adâncuri”, a declarat pentru Live Science cercetătorul Tim O'Hara de la Museums Victoria Research Institute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici