FOTO Zece ani petrecuţi cu schele la geam. Un bloc din Bucureşti e în lucrări de reabilitare din 2011

  • Lucrările de reabilitare a unui bloc din Sectorul 2 au început în urmă cu 10 ani şi nu au fost încă terminate.
  • În tot acest timp, locatarii au stat cu schela la geam, spune primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.
13192 afișări
Imaginea articolului FOTO Zece ani petrecuţi cu schele la geam. Un bloc din Bucureşti e în lucrări de reabilitare din 2011

FOTO: Facebook Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu a postat marţi pe Facebook o fotografie cu un bloc despre a cărui reabilitare spune că a început în 2011.

„10 ani au stat aceşti oameni cu o schelă în geam degeaba. 10 ani au tot aşteptat ca blocajul birocratic să fie depăşit, iar blocul lor să fie reabilitat conform proiectului. 10 ani în care majoritatea şi-au pierdut speranţa”, a scris edilul pe reţeaua de socializare.

Conform acestuia, contractul iniţial a fost reziliat, lucrarea a fost reofertată şi de o lună au reînceput lucrările.

„Încă mai avem un mic obstacol cu schela pe care fosta firmă nu vrea să şi-o ridice, dar într-un fel sau altul lucrarea va avansa. Până la sfârşitul anului acest bloc va fi finalizat. După 10 ani ...”, a adăugat Radu Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici