Frenezia cumpărării brazilor ajunge la final. Ce se întâmplă cu cei nevânduţi

  • În medie, au fost vânduţi între 230 şi 250 de brazi pe zi
  • Cine nu a reuşit să îşi ia brad, mai are timp până la ora 21:00
  • Vânzările au crescut cu 20%
821 afișări
Imaginea articolului Frenezia cumpărării brazilor ajunge la final. Ce se întâmplă cu cei nevânduţi

Ultimele ore în care mai poţi să-ţi cumperi brad

Încă puţin şi vine Crăciunul. Azi, pregătirile sunt în toi! Sunt şi ultimele ore în care se mai poate cumpăra bradul de Crăciun. Teoretic, deşi programul este până la ora 21:00, comercianţii speră să termine vânzările cât mai repede şi să poată să plece acasă.

Marian Sandu, vânzător, spune că a avut circa 5.000 de brazi anul acesta. Azi, în ultima zi, a deschis ziua cu mai puţin de 300 de brazi rămaşi.

  •  „Oamenii au venit să cumpere mai devreme, mai din timp. Probabil din cauza pandemiei, având în vedere că trebuie să stăm în casă, aceştia au venit să cumpere inclusiv pe data de 30 noiembrie. Vânzările au crescut cu 20% faţă de anul precedent. Avem brăduţi care încep de la 1.5 metri înălţime până la 2.5 metri. Preţurile pornesc de la 99 de lei până la 369 de lei. Ca şi cantitate vândută pe zi, undeva media de brazi vânduţi a fost de 230- 250 de brazi pe zi. Ne aşteptăm să epuizam stocul. 2:04 + 2:09- Sperăm să închidem mai devreme de ora 21:00. Mărimea preferată de oameni a fost cea de apartament, 1.75 - doi metri”, povesteşte Marian Sandu, comerciant brazi.

Azi a fost destul de aglomerat în pieţele de brazi. Fiecare şi-a ales bradul mult visat, dar să ştii că oamenii nu au plătit mai puţin decât ar fi plătit în celelalte zile. Comercianţii sunt hotăraţi să ţină la preţ până în ultimul moment.

  • „Trebuie să aibă minimum doi metri, să fie stufos. Este o tradiţie să facem bradul şi să îl cumpăram fix de Ajun. Şi primim cadourile în prima zi de Crăciun. Este acesta pe care îl împachetează domnii acum. Este puţin mai mare decât încape în casă, dar o să-l taie tata. Este perfect, este şi destul de des, nici nu este uscat, este perfect pentru Crăciunul acesta. Avem globuri de culori diferite”, spune Ioana, care este în căutarea unui brad,

În cazul în care totuşi vor mai rămâne brazi, aceştia nu vor ajunge la gunoi. Brăduţii îşi vor urma drumul spre Molodova, acolo unde Crăciunul este sărbătorit pe stil vechi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici