VIDEO  Frigul a paralizat bateria la Tesla: zeci de vehicule electrice blocate pe stradă de îngheţ

Automobile marca Tesla au fost abandonat în Chicago, pentru că bateriile nu s-au putut încărca din cauza frigului extrem.

3094 afișări
Imaginea articolului Frigul a paralizat bateria la Tesla: zeci de vehicule electrice blocate pe stradă de îngheţ

Frigul a paralizat bateria la Tesla: zeci de vehicule electrice blocate pe stradă de îngheţ

Proprietarii au fost nevoiţi să-şi părăsească maşinile, deoarece staţiile de încărcare nu făceau faţă să le reîncarce maşinile electrice.

Încărcarea unei maşini Tesla - scrie Telegraph - ar trebui să dureze în jur de 45 de minute, dar, potrivit şoferilor, maşinile electrice trebuiau să rămână conectate cel puţin două ore.

Problema i-a determinat pe unii proprietari din Chicago să-şi abandoneze maşinile pe marginea drumului, după ce temperaturile din oraş au scăzut la -18C, marcând cea mai rece perioadă din 1996.

Au fost trimise camioane de tractare pentru a muta vehiculele, în timp ce s-au creat cozi lungi în staţiile de încărcare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici