FSB şi-a propus să ucidă un lider ucrainean: este o ţintă legitimă

Şeful serviciilor secrete militare de la Kiev, Kirilo Budanov, este oficial în vizorul Moscovei.

1799 afișări
Imaginea articolului FSB şi-a propus să ucidă un lider ucrainean: este o ţintă legitimă

Kirilo Budanov

Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene, Kirilo Budanov, este o ţintă legitimă pentru forţele militare ruse, la fel ca oricare persoană care comite crime împotriva Rusiei.

Acest lucru a declarat şeful serviciilor de securitate internă ruse (FSB), Alexander Bortnikov, citat de Tass.

Iar Kievul este vinovat de toate rele produse Rusiei, inclusiv atacul terorist revendicat de ISIS.

Şeful Consiliului Naţional de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, a declarat că Ucraina este responsabilă pentru masacrul de la Moscova.

Acest lucru a fost raportat de agenţia Ria Novosti. Răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor, Patruşev a răspuns laconic: „Evident că este Ucraina”.

Rezultatele preliminare ale anchetei indică implicarea SUA şi a Marii Britanii în atacul asupra Moscovei, a spus şi acelaşi Bortnikov, citat de Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici