„Fugarii” din carantină şi izolare. O persoană infectată cu coronavirus a plecat din spital un sfert de oră/ Un altul, izolat, a mers la cumpărărturi

Un vâlcean aflat în carantină în spital a plecat la plimbare un sfert de oră. Un altul a mers la cumpărături, deşi trebuia să stea izolat acasă după revenirea din Italia.

3472 afișări
Imaginea articolului „Fugarii” din carantină şi izolare. O persoană infectată cu coronavirus a plecat din spital un sfert de oră/ Un altul, izolat, a mers la cumpărărturi

Fugarii din carantină şi izolare. O persoană infectată a plecat din spital un sfert de oră

Un bărbat din Vâlcea aflat în carantină în Secţia de Boli infecţioase a unui spital din Râmnicu Vâlcea a plecat din salon, deşi nu avea voie.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, bărbatul, aflat în carantină în spital, a ieşit miercuri din salon şi a revenit după 15 minute.

Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi mers la poarta spitalului pentru a lua un pachet de la un vizitator.

Un alt bărbat din judeţul Olt care a ajuns din Italia în data de 3 martie şi ar fi trebuit să stea izolat acasă 14 zile a plecat la cumpărături, împreună cu soacra sa, într-un magazin din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, anunţă reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Potrivit autorităţilor din Vâlcea, cei doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Joi, în judeţul Vâlcea 7 persoane aveau dosare penale după ce au încălcat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici