Fum la Spitalul de Copii din Galaţi. Pacienţii din mai multe saloane au fost evacuaţi

Fum gros a fost văzut ieşind dintr-o clădire a Spitalulul de Copii din Galaţi. Mai multe echipaje de pompieri au mers la faţa locului, iar persoanele aflate la etajul doi al clădirii au fost evacuate.

874 afișări
Imaginea articolului Fum la Spitalul de Copii din Galaţi. Pacienţii din mai multe saloane au fost evacuaţi

Arhiva Foto

Potrivit ISU Galaţi, incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112. Apelantul a spus că fumul a fost văzut ieşind din bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan" Galaţi.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o echipă de la descarcerare, o autoscară, echipajul SMURD tip C şi echipajul SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi.

Pompierii anunţă că nu sunt persoane intoxicate. Totuşi, din cauza fumului s-a decis evacuarea saloanelor de la etajul 2 al spitalului gălăţean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici