Furia unui şofer fără permis, în trafic: A accidentat cu maşina o poliţistă şi a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile în Ialomiţa, după ce, fiind la volan fără permis, a lovit cu maşina o poliţistă, iar cu pumnii şi picioarele un jandarm. Deşi mirosea a alcool, şoferul a refuzat orice testare.

1198 afișări
Imaginea articolului Furia unui şofer fără permis, în trafic: A accidentat cu maşina o poliţistă şi a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm

Escapadele unui şofer fără permis, în trafic: A accidentat cu maşina o poliţistă şi a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm

Bărbatul fusese prins în weekend, în timp ce conducea un autoturism în oraşul Ţăndărei din judeţul Ialomiţa fără a avea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În timpul verificărilor, şoferul a demarat în trombă, încercând să fugă de la faţa locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o poliţistă aflată în filtrul rutier. Bărbatul a fost urmărit şi prins în scurt timp în oraşul Ţăndărei, iar în momentul în care a fost scos din autoturism, a lovit cu pumnii şi picioarele un jandarm care ajuta poliţiştii.

Întrucât şoferul mirosea a alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat, cât şi prelevarea de probe biologice de sânge.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Feteşti pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice şi ultraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici