Furt de 10.000 de euro, filmat de o cameră de supraveghere. Hoţul este căutat de poliţişti. VIDEO

Poliţiştii caută de peste cinci săptămâni un hoţ care a furat bijuterii din aur în valoare de 10.000 de euro dintr-un apartament din oraşul Galaţi. Anchetatorii nu au reuşit să-l prindă pe hoţ, deşi acesta a fost filmat de o cameră video amplasată în apartamentul persoanei păgubite.

1318 afișări

Furtul a fost comis în 27 octombrie 2019, în jurul orei 18.30, şi a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în apartament.

În imagini apare hoţul, care are capul acoperit cu o glugă. Acesta intră în casă forţând un geam, răscoleşte apartamentul, fură mai multe obiecte de valoare şi apoi dispare cu o sacoşă. Potrivit proprietarului, care a predat filmarea Poliţiei, bunurile furate valorează aproximativ 10.000 de euro.

Reprezentanţii Poliţiei confirmă faptul că hoţul nu a fost încă prins şi anunţă că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

„La Inspectoratul de Poliţie Galaţi se află înregistrat un dosar penal pentru furt calificat. În acest caz se fac cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin. Poliţiştii continuă ancheta pentru a-l identifica şi pentru a-l prinde pe autorul furtului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furt,
imagini,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici