Furt de componente din reţeaua Enel. Mai multe zone din Capitală ar putea fi afectate

Mai multe persoane au pătruns prin efracţie, au devastat şi au sustras mai multe componente importante ale unui punct de alimentare cu electricitate, ceea ce ar putea afecta mai multe zone din Capitală, informează vineri Enel.

171 afișări
Imaginea articolului Furt de componente din reţeaua Enel. Mai multe zone din Capitală ar putea fi afectate

Furt de componente din reţeaua Enel. Mai multe zone din Capitală ar putea fi afectate (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

În cursul dimineţii de vineri, echipele Enel au observat că persoane neidentificate au furat mai multe componente importante ale unui punct de alimentare care deserveşte câteva zone din Capitală, se arată într-un comunicat de vineri al Enel.

Compania avertizează că, în aceste condiţii, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică va scădea şi este posibilă apariţia unor avarii a căror timp de remediere va fi mai mare.

Zonele care pot fi afectate includ bulevardul Regiei, Splaiul Independentei (partea stângă şi partea dreaptă între podul Regie şi Virtuţii), strada Econom Cezarescu cu străzile adiacente, bulevardul Vasile Milea (între pod Regie şi bulevardul Iuliu Maniu).

Echipele de intervenţie ale Enel vor lucra în următoarele trei zile pentru a înlocui toate componentele afectate, timp în care se va păstra starea de alertă pentru aceste zone.

Enel a semnalat Poliţiei acest caz, pentru demararea unei anchete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici