Furt de măşti chirurgicale şi dezinfectanţi la Spitalul Floreasca din Capitală. Un asistent medical a fost reţinut

Un asistent de la Spitalul Floreasca este acuzat că a furat din depozitul spitalului 2.000 de măşti şi dezinfectanţi, după care a vândut echipamentele medicale unei alte persoane.

2762 afișări
Imaginea articolului Furt de măşti chirurgicale şi dezinfectanţi la Spitalul Floreasca din Capitală. Un asistent medical a fost reţinut

Asistent de la Floreasca, reţinut după ce a furat 2.000 de măşti şi dezinfectanţi

Poliţiştii din Bucureşti au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar pentru furt. Bărbatul a fost prins în judeţul Teleorman.

În acelaşi timp, poliţiştii au făcut două percheziţii, una la locuinţa bărbatului şi alta la locul său de muncă, în vestiar.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 29 03 2020, în afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns în depozitul şi ulterior în magazia unităţii sanitare unde are locul de muncă, de unde ar fi sustras 2.000 de măşti şi recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice”, arată Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au mai găsit 550 de măşti de protecţie.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraţilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este asistent la Spitalul Floreasca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
asistent,
furt,
măşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici