Furtună puternică în Arad: Incendiu, sute de case fără curent electric, mai mulţi copaci rupţi şi maşini avariate

Mai mulţi copaci au fost rupţi şi au căzut peste maşini, avariindu-le, noaptea trecută, când în judeţul Arad a avut loc o furtună puternică. Sute de case au rămas fără curent electric, iar un incendiu a fost considerat efect al vijeliei.

1361 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică în Arad: Incendiu, sute de case fără curent electric, mai mulţi copaci rupţi şi maşini avariate

Furtună puternică în Arad: Incendiu, sute de case fără curent electric, mai mulţi copaci rupţi şi maşini avariate

"Din cauza fenomenelor meteorologice periculoase înregistrate în judeţul Arad, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj specializat în deblocare-salvare pe două străzi din municipiu (...) pentru îndepărtarea unor arbori căzuţi. În cartierul Grădişte, copacul a căzut pe două maşini avariindu-le în partea din faţă, la capotă, parbriz şi barele de protecţie. S-a intervenit şi pentru tăierea şi îndepărtarea copacului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

De asemenea, un alt copac a fost ridicat din faţa unui bloc de locuinţe, însă acesta nu a creat pagube.

În judeţ au mai fost semnalate cazuri în care mai multe bucăţi de ţiglă au fost luate de pe case în urma vijeliei, iar un incendiu care a izbucnit într-un apartament este pus tot pe seama furtunii care ar fi creat probleme cu alimentarea cu energie elctrică.

De asemenea, sute de case ar fi rămas fără electricitate, potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici