Furtuna violentă din vestul ţării | Autorităţile au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor 5 persoane moarte în Timiş

Poliţiştii din Timiş au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul persoanelor care au murit, duminică, în timpul furtunii din judeţ, patru fiind lovite de copaci, iar peste o alta, aflată în maşină, a căzut poarta de intrare în Timişoara, de pe Calea Lugojului.

2014 afișări
Imaginea articolului Furtuna violentă din vestul ţării | Autorităţile au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor 5 persoane moarte în Timiş

Furtuna violentă din vestul ţării | Autorităţile au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor 5 persoane moarte în Timiş

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că au fost deschise dosare penale în cazul celor cinci persoane care au decedat, duminică, în timpul furtunii.

“În toate cazurile au fost deschise dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, duminică, în judeţul Timiş, în timpul furtunii puternice.

Trei dintre acestea au murit într-un parc din Buziaş, după ce un copac a picat peste ele, o femeie a decedat la grădina zoologică din Timişoara, fiind lovită de o creangă, iar un tânăr de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla a fost strivită de poarta de intrare în oraş, de pe Calea Lugojului.

Poarta de intrare în Timişoara a fost reabilitată de municipalitate în urmă cu doi ani, primăria plătind peste 50.000 de euro pentru lucrările executate de o firmă privată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici