Furtunile provoacă pagube: Maşini avariate, în Capitală/ Vântul puternic a doborât zeci de copaci şi stâlpi, iar un acoperiş a fost luat de vijelii la Corabia

Reprezentanţii ISU Olt au avut, până joi dimineaţă, mai multe intervenţii în Corabia după ce, din cauza vântului puternic, 22 de copaci, 3 stâlpi un panou publicitar au căzut. Tabla a fost desprinsă de pe un acoperiş, iar 3 autoturisme au fost avariate.

2249 afișări
Imaginea articolului Furtunile provoacă pagube: Maşini avariate, în Capitală/ Vântul puternic a doborât zeci de copaci şi stâlpi, iar un acoperiş a fost luat de vijelii la Corabia

Furtunile provoacă pagube în ţară: Vântul puternic a doborât zeci de copaci şi stâlpi, iar un acoperiş a fost luat de vijelii la Corabia

Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenţie şi accesorii specifice, au acţionat pe parcursul nopţii pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic, în oraşul Corabia.

Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar şi un acoperiş.

Nu au fost înregistrate victime.

Trei autoturisme parcate au fost avariate uşor.

„Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia şi societăţii de distribuţie a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră ), au acţionat pentru îndepărtarea efectelor negative. Din datele transmise de operatorul de energie electrică, şase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din oraşul Corabia nu sunt alimentaţi cu energie electrică. Echipele se află în teren pentru remedierea situaţiei”, informează ISU Olt.

Efectele furtunii din Capitală: Un copac căzut peste două maşini, o casă şi un demisol inundate
 

Două maşini au fost avariate după ce un copac a căzut peste ele pe strada Polonă din Capitală, o casă şi un demisol au fost inundate, iar banda a doua a DN1, în zona Otopeni, a fost inundată în urma furtunii de joi diminaţă din Capitală, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis, pentru MEDIAFAX, că în urma furtunii înregistrate joi dimineaţă în Capitală, au fost solicitaţi să intervină în mai multe zone.

Astfel, un copac a căzut peste două maşini pe strada Polonă, o casă a fost inundată pe strada Ion Teche, în zona Otopeni, pe Calea Bucuresti, s-au înregistrat inundaţii pe banda a doua pe DN1, iar pe Strada Amurgului, din zona Popeşti-Leordeni, un demisol a fost inundat.

Capitala s-a aflat joi dimineaţă, între orele 02.00 şi 04.00, sub avertizare nowcasting cod galben de furtună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici