Gabriela Firea a fost la Poliţia Locală, unde se monitorizează video Piaţa Victoriei

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, mai multe fotografii, pe contul său de Facebook, în care apare alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu la Poliţia Locală, acolo unde se monitorizează video, printre altele, şi protestul din Piaţa Victoriei.

1095 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a fost la Poliţia Locală, unde se monitorizează video Piaţa Victoriei

Gabriela Firea a fost la Poliţia Locală, unde se monitorizează video Piaţa Victoriei

"Weekend plin de evenimente in Capitala! 17 la numar, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se observa, deja, pregatirile👍", a scris Gabriela Firea.

Primarul general a postat mai multe fotografii de la Poliţia Locală în care apare ea alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei.

Vineri, primarul general anunţa că se va afla în Bucureşti în intervalul 8-11.08.2019 şi că va fi la Primăria Capitalei în toată această perioadă, exercitându-şi toate atribuţiile. Gabriela Firea preciza că delegarea unor atribuţii către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8- 11 august, în zone centrale din Capitală, printre care marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunţat iniţial că primarul general, Gabriela Firea, şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru zilele de 8 -11 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici