Gabriela Firea dă asigurări că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură în timpul iernii

Primarul general Gabriela Firea a dat asigurări, marţi, că bucureştenii vor avea apă şi căldură în timpul iernii. Creşele, grădiniţele, şcolile şi spitalele care au cerut au primit deja agent termic, a spus edilul.

627 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea dă asigurări că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură în timpul iernii

Gabriela Firea dă noi asigurări că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură în timpul iernii

Gabriela Firea a convocat marţi un Comandament pentru pregătirea sezonului rece, la care au participat toate instituţiiile cu atribuţii în domeniu şi a transmis că bucureştenii nu au de ce să îşi facă probleme la iarnă.

„Sunt convinsă că şi în acest an bucureştenii vor avea atât apă caldă, cât şi căldură, precum şi toate serviciile necesare pentru a trece cu bine de sezonul rece. Încă de la începutul săptămânii, RADET a început probele, astfel încât putem să începem furnizarea agentului termic fără probleme. În ultimii 3 ani s-au făcut investiţii fără precedent în reţeaua de termoficare, care este foarte veche, de 50 – 60 de ani, şi, din nefericire, în ultimii peste 20 de ani a existat un deficit de investiţii în conductele RADET. De aceea, în fiecare an au avut loc şi foarte multe avarii. Sperăm ca acestea să fie din ce în ce mai rare şi, de asemenea, să fie rezolvate de către angajaţii RADET şi ai companiei municipale într-un timp cât mai scurt”, a apus primarul general Gabriela Firea.

Edilul a afirmat că este la zi cu plata subvenţiei, astfel încât bucureştenii nu au de ce să se teamă că nu vor avea căldură în această iarnă.

Firea a adăugat că grădiniţele, creşele, şcolile, spitalele şi instituţiile publice care au solicitat au primit deja agentul termic.

Primarul general a mai spus că în ceea ce îi priveşte pe oamenii străzii, DGASMB şi ASSMB vor avea grijă, împreună cu Poliţia Locală municipală şi cu poliţiile din cele şase sectoare, să vină în întâmpinarea celor fără adăpost, pentru a le oferi asistenţă socială şi medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici