Gabriela Firea: În bugetul Primăriei Capitalei, două milioane de euro sunt pentru 5 subunităţi de pompieri

Gabriela Firea a declarat, fiind invitată la prezentarea raportului anual de activitate al MAI, că în bugetul Primăriei Capitalei este curprinsă suma de două milioane de euro pentru amenajarea a cinci subunităţi ISU.

308 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: În bugetul Primăriei Capitalei, două milioane de euro sunt pentru 5 subunităţi de pompieri

Gabriela Firea: În bugetul Primăriei Capitalei, două milioane de euro sunt pentru 5 subunităţi de pompieri (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

"În cadrul bugetului pe care dorim chiar astăzi să-l prezentăm public, al Primăriei Capitalei, am cuprins şi suma de aproape două milioane de euro necesară construirii şi amenajării a cinci subunităţi de pompieri totalul de 13 solicitate de Ministerul de Interne şi care vor fi construite pe raza Capitalei pentru a avea un răspuns mai bun în cazul unor posibile incendii şi un timp de reacţie mai scurt. Solicitarea merge în continuare pentru că pe bugetul pe anul viitor le vom cuprinde şi pe celelalte opt solicitate de MAI", a declarat Gabriela Firea la bilanţul Ministerului Afacerilor Interne.

Edilul Capitalei a precizat că miercuri va face public bugetul Primăriei Muncipiului Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici