Video FOTO, VIDEO EXPLOZIE într-un bloc din Constanţa. O femeie a fost RĂNITĂ

O femeie în vârstă de 76 de ani a fost rănită, miercuri, după ce o butelie a explodat în locuinţa sa din municipiul Constanţa, deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, avariind casa femeii şi apartamentele învecinate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

634 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, explozia a avut loc într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Bradului din cartierul constănţean Palas, o femeie de 76 de ani fiind rănită.

Suflul exploziei a distrus uşile şi ferestrele locuinţei, avariind casa femeii, dar şi apartamentele învecinate, oamenii ieşind panicaţi în faţa blocului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, în momentul deflagraţiei femeia era singură în locuinţă, aceasta suferind arsuri minore pe faţă şi la mâini, fiind scoasă conştientă din locuinţă.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Din primele cercetări, pompierii spun că, cel mai probabil, deflagraţia a fost cauzată de o acumulare de gaze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici