Firea lansează „Coşul Solidarităţii”: Alimente şi dezinfectanţi pentru TOŢI bătrânii cu pensii sub 1.000 de lei

  • Gabriela Firea a anunţat astăzi că Primăria Capitalei va oferi alimente de bază şi dezinfectanţi tuturor „seniorilor bucureşteni fără posibilităţi materiale”
  • Programul „Coşul Solidarităţii” este destinat seniorilor bucureşteni, cu vârsta de minim 65 de ani şi pensie de maxim 1.000 de lei
948 afișări
Imaginea articolului Firea lansează „Coşul Solidarităţii”: Alimente şi dezinfectanţi pentru TOŢI bătrânii cu pensii sub 1.000 de lei

Sursă foto. Facebook

Gabriela Firea a anunţat astăzi că Primăria Capitalei va oferi alimente de bază şi dezinfectanţi tuturor „seniorilor bucureşteni fără posibilităţi materiale”. 
 
Programul „Coşul Solidarităţii” este destinat seniorilor bucureşteni, cu vârsta de minim 65 de ani şi pensie de maxim 1.000 de lei, a precizat Firea. 

Pentru a beneficia de ofertă, pensionarii trebuie să se înscrie în program, a mai anunţat primarul. 
 
Iată anunţul făcut de aceasta: 
 
”Venim în sprijinul seniorilor bucureşteni fara posibilitati materiale, carora le oferim pachete cu materiale sanitare (masti chirurgicale, manusi, dezinfectanti) si produse alimentare de baza. Avem datoria morala sa avem grija de varstnicii nostri, in special de cei singuri, fara posibilitati materiale.
 
Am primit mii de apeluri si solicitari la call center-ul Centrului pentru seniori, prin care ni se semnala faptul ca seniorii intampina probleme în procurarea alimentelor şi a materialelor sanitare, în contextul epidemiologic actual.
 
De aceea, am decis initierea acestui program - Coşul Solidarităţii -, care este destinat seniorilor bucuresteni, cu varsta de minim 65 de ani si pensie de maxim 1.000 de lei. Incepand de astazi, 3 iunie, le vom oferi acestora, o data pe luna, un pachet cu dezinfectanti si produse alimentare de baza, astfel incat sa se poata descurca in aceasta perioada dificila.
 
Pachete cu alimente de bază şi materiale sanitare vor ajunge la beneficiarii proiectului, conform criteriilor din Regulament, în cel mult 10 zile de la înscrierea în proiect.
 
Înscrierile se fac telefonic la următoarele numere de telefon:
‪0785 199 197; 0784 253 108; 0762 337 436; 0786 351 696; 0784 227 489; 0785 211 439
 
Program call-center: Luni – Joi: orele ‪9.00 - 17.00 / Vineri: orele ‪9.00 - 12.00
 
Mai multe detalii despre Regulamentul Proiectului COŞUL SOLIDARITĂŢII se regăsesc pe site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, accesând următorul link:http://www.cs-mb.ro/cosul-solidaritatii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici