Gabriela Firea: Spaţiile nefolosite şi cele unde se colectează gunoi vor fi folosite pentru parcări

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat luni, că spaţiile destinate depozitării gunoaielor vor fi transformate în parcări.

942 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Spaţiile nefolosite şi cele unde se colectează gunoi vor fi folosite pentru parcări

Gabriela Firea: Spaţiile nefolosite şi cele unde se colectează gunoi vor fi folosite pentru parcări

“Sunt identificate anumite spaţii care nu au vegetaţie pe ele. Sunt spaţii care sunt nefolosite, poate unele colecteaza chiar anumite gunoaie sau anumite lucruri care nu sunt proprii unui oras civilizat atât cele care sunt în proprietatea Consiliilor Locale sau Consiliului Municipiului Bucureşti. Toate aceste spaţii vor fi folosite pentru parcari”, a declarat Gabriela Firea la finalul întâlnirii pe care a avut-o luni cu primarii de sector din Capitală.

O altă problemă discutată în cadrul întâlnirii a fost cea legată de programul maşinilor de salubritate, care, potrivit edilului, ar trebui modificat, după ce locuitorii Capitalei s-au plâns că traficul este îngreunat la orele de vârf şi liniştea este tulburată pe timpul nopţii.

"Am discutat cu domnii primari de sector şi am stabilit de comun acord să existe un program predictibil, astfel încât traficul să nu fie îngreunat. Am sesizat, de asemenea, faptul că de multe ori şi dimineaţa, la orele 08.00-10.00, când sunt foarte multe cartiere aglomerate, încă mai lucrează maşinile de salubritate, dar unii cetăţeni sunt deranjaţi şi când se lucrează noaptea, pentru că se face gălăgie. De comun acord, am stabilit să se creioneze un program al acestor maşini care să nu deranjeze nici odihna cetăţenilor, dar nici să nu blocheze căile de access pe marile bulevarde", a declarat Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici