Galaţi: Doi morţi după ce un bărbat fără permis a intrat cu maşina într-un stâlp

  • Un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere, a intrat într-un stâlp, duminică, pe un drum comunal din judeţul Galaţi.
  • Bărbatul aflat la volan şi un tânăr de 16 ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii, au murit.
380 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Doi morţi după ce un bărbat fără permis a intrat cu maşina într-un stâlp

Potrivit IPJ Galaţi, duminică după-amiaza, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre satul Odaia Manolache către comuna Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul şi a intrat într-un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălăţeană Pechea a decedat, iar şoferul şi pasagerul de pe bancheta din dreapta faţă au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în stare gravă.

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul care s-a aflat la volan a murit.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deţinea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici