Galaţi: Peste opt kilograme de aur, confiscate. Bijuteriile aveau aplicate mărci ce ar putea fi falsificate

Poliţiştii din Galaţi au confiscat, vineri, peste opt kilograme de aur în valoare de 1.230.000 de lei din două puncte de lucru ale unei bijuterii din municipiu, după ce au descoperit că bijuteriile aveau aplicate mărci individuale susceptibile a fi falsificate.

493 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Peste opt kilograme de aur, confiscate. Bijuteriile aveau aplicate mărci ce ar putea fi falsificate

Galaţi: Peste opt kilograme de aur, confiscate. Bijuteriile aveau aplicate mărci ce ar putea fi falsificate (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au constatat că la două puncte de lucru ale unei societăţi de profil din municipiu se comercializau bijuterii din aur, având aplicate mărci individuale susceptibile de a fi falsificate.

Cristina Tatulici a precizat că bijuteriile confiscate cântăresc 8.200 de grame şi valorează 1.230.000 de lei.

Conform sursei citate, administratorul societăţii comerciale, un cetăţean turc în vârstă de 38 ani, este cercetat pentru folosirea mărcilor individuale falsificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici