Galaţi: Proteste ale şoferilor nemulţumiţi de triplarea taxei auto

Aproximativ 50 de proprietari de maşini second-hand au protestat, duminică la prânz, în faţa Prefecturii Galaţi şi pe străzile din oraş, faţă de triplarea taxei auto.

18 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Proteste ale şoferilor nemulţumiţi de triplarea taxei auto

Galaţi: Proteste ale şoferilor nemulţumiţi de triplarea taxei auto (Imagine: Mediafax Foto)

Primul punct de pe traseul protestatarilor a fost Prefectura Galaţi, unde aceştia au ajuns în jurul orei 12.30 şi au stat circa 20 de minute, întâlnindu-se cu prefectul Gabriel Panaitescu, căruia i-au înmântat un memoriu.

Protestatarii, care avea pancarte pe care era scris "Tăriceanu nu fi prost, lasă taxa cum a fost!" sau "Hoţii!", au pornit apoi în coloană cu maşinile, care aveau numere de înmatriculare din străinătate sau numere provizorii, străbătând o distanţă de aproximativ zece kilometri pe străzile municipiului Galaţi, timp în care au claxonat şi au strigat "Hoţii".

Şoferii au spus că vor să se constituie într-o asociaţie juridică şi să lupte împotriva majorării taxei de primă înmatriculare a vehiculelor la mâna a doua la fel cum fac şi proprietarii de autoturisme second-hand din vestul ţării.

Citeşte şi:

Peste o sută de timişoreni protestează în faţa Prefecturii faţă de taxa auto

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici