Galaţi: Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti

O reţea de traficanţi de droguri, formată din şase tineri din Galaţi şi Brăila, a fost anihilată de poliţişti, trei dintre persoane fiind arestaţi preventiv în baza unor mandate emise pe numele lor de Tribunalul Galaţi.

83 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti

Galaţi: Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Galaţi, grupul de traficanţi era compus din şase tineri domiciliaţi în Galaţi şi Brăila care comercializau pastile de ecstasy ce aveau imprimate logo-ul Toyota.

"Cei şase, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, procurau drogurile din municipiul Bucureşti şi le comercializaiu pe raza municipiilor Galaţi şi Brăila, cu suma de 60 lei pe bucată. În urma urma acţiunilor, au fost confiscate 154 comprimate ecstasy, găsite la domiciliile tinerilor respectivi", a declarat comisarul şef Ionel Pasquale, şeful Biroului de Combatere a Crimei Organizate Galaţi.

Potrivit sursei citate, la propunerea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Galaţi, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva a trei dintre cei implicaţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri, sancţionată cu închisoare de la zece la 20 ani, iar celelalte persoane sunt cercetate în libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici