GALERIE FOTO | Cum arată prima Dacia Duster cabrio coupe din România, realizată în Bucureşti

  • Unul dintre cele mai cunoscute modele Dacia din lume, Dacia Duster, a fost transformată într-un model inedit, cabrio coupe, de un service auto din Capitală, care a lucrat la transformarea maşinii ce a primit numele „Duster Summer” timp de 4 luni
  • Duster-ul Summer este complet funcţional, iar componentele mecanice ale acestuia au fost înlocuite cu unele originale, specifice acestui model.
  • Modificările aduse caroseriei au presupus o investiţie de peste 30.000 de euro.
46432 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Cum arată prima Dacia Duster cabrio coupe din România, realizată în Bucureşti

Unul dintre cele mai cunoscute modele Dacia din lume, Dacia Duster, a fost transformată într-un model inedit, cabrio coupe, de un service auto din Capitală, care a lucrat la transformarea maşinii ce a primit numele „Duster Summer” timp de 4 luni

Transformarea Daciei Duster s-a făcut într-un service auto independent din Capitală.

Practic, Dacia Duster a fost transformată într-o maşină cabrio coupe, automobilul primind denumirea „Duster Summer”, datorită design-ului inspirat din atmosfera sezonului estival, având inserate şi câteva elemente de inspiraţie nautică.

„Transformarea maşinii grav avariante într-un automobil de lux, complet funcţional, a durat patru luni. Duster Summer iese în evidenţă nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci şi prin finisajele interioare, lucrate cu atenţie de către echipa AutoK9. Scaunele şi bordul au fost înlocuite şi retapiţate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. Totodată, podeaua deorată în stil nautic, dar şi faptul că acoperişul obişnuit a fost înlăturat, conferă maşinii un aer de vacanţă şi transformă orice drum într-o experienţă relaxantă”, spun reprezentanţii AutoK9.

Service-ul este cunoscut pentru reparaţiile şi transformările inedite ale altor două maşini Dacia Logan, în variante coupe şi decapotabilă.

„Prin această lucrare am dorit să continuăm, cumva, această tradiţie de a da unei maşini autohtone o înfăţişare cu totul nouă. Service-ul nostru este specializat în repararea autoturismelor avariate, pentru a le reda înfăţişarea obişnuită, indiferent cât de gravă a fost dauna. Totuşi, în cazul Duster Summer, am vrut să depăşim orice bariere şi nu doar să îi redăm aspectul obişnuit, ci să o aducem la nivel de artă,”, a spus Eugen Lungu, directorul AutoK9.

Duster-ul Summer este complet funcţional, iar componentele mecanice ale acestuia au fost înlocuite cu unele originale, specifice acestui model.

Modificările aduse caroseriei au presupus o investiţie de peste 30.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici