GALERIE FOTO | Două maşini au fost îngropate în piatra adusă de viitură în Zărneşti

Două maşini au fost îngropate în piatra adusă de viitură, în localitatea Zărneşti din judeţul Braşov. Două buldoexcavatoare intervin pentru dezgroparea autovehiculelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2252 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Două maşini au fost îngropate în piatra adusă de viitură în Zărneşti

GALERIE FOTO | Două maşini au fost îngropate în piatra adusă de viitură

Plutonier major Luiza Danilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cele două maşini au fost îngropate, duminică seara, în piatra adusă de viitura produsă după ce un pârâu s-a umflat din cauza ploii, în localitatea Zărneşti.

Cele două maşini erau oprite şi nu se aflau persoane în ele, astfel că nu au fost victime.

Luni, două buldoexcavatoare intervin pentru dezgroparea autovehiculelor, iar un echipaj ISU este în zonă pentru a asigura normele de siguranţă.

Zona Fântânii lui Botorog din Zărneşti, unde au fost îngropate cele două maşini, este o zonă frecventată de turiştii care pleacă pe un traseu turistic către Cabana Curmatura şi îşi lasă maşinile parcate acolo.

În urma ploilor de duminică seara, echipele ISU au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din trei beciuri inundate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici