GALERIE FOTO Gică Hagi a mers la teatru. Regele fotbalului românesc şi-a susţinut fiica la premiera piesei „Sistemul perfect”

După ce duminică a văzut-o pe Farul Constanţa remizând acasă contra ultimei clasate, FC Botoşani, Gheorghe Hagi a mers luni la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti pentru a fi alături de fiica lui, Kira, la premiera spectacolului „Sistemul perfect”.

4684 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Gică Hagi a mers la teatru. Regele fotbalului românesc şi-a susţinut fiica la premiera piesei „Sistemul perfect”

Luni, 6 noiembrie, a avut loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti premiera naţională a piesei de teatru „Sistemul perfect”, după Georges Feydeau şi Maurice Hennequin.

În public s-a aflat şi „regele fotbalului românesc”, Gheorghe Hagi, ca să îşi susţină fiica. 

Piesa de teatru / comedie Sistemul Perfect este o adaptare după „Sistemul Ribadier”, o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau şi Maurice Hennequin, interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soţ de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-şi soţia, informează TNB.

Regretatul artist şi regizor Ion Caramitru şi-a dorit să regizeze această piesă şi ca o coincidenţă, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache a pus în scenă piesa autorului, Georges Feydeau, ce este extrem de cunoscut la noi în ţară pentru o altă capodoperă „La puce à l'oreille – Puricele în ureche”.

Din distribuţie fac parte Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, Silviu Biriş, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vîjeu şi Kira Hagi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici