GALERIE FOTO Peste 4.000 de protestatari cer demisia Guvernului în Cluj-Napoca şi Sibiu

Peste 4.000 de persoane protestează, sâmbătă seara, în Cluj-Napoca şi Sibiu, manifestanţii cerând demisia Guvernului, unii dintre ei alegând să poarte coifuri de staniol cu mesajul „Protecţie psihotronică împotriva forţelor inculte”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1020 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Peste 4.000 de protestatari cer demisia Guvernului în Cluj-Napoca şi Sibiu

GALERIE FOTO Peste 4.000 de protestatari cer demisia Guvernului în Cluj-Napoca şi Sibiu

Peste 1.500 de persoane protestează, sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi cer demisia Guvernului Grindeanu, unii având pe cap coifuri confecţionate din staniol, susţinând că îi protejează faţă de „forţele inculte”, iar un protestatar a adus „un aparat de manipulare psihotronică a maselor”.

Protestatarii s-au adunat, sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca având cu ei steaguri tricolore, dar şi pancarte cu mesaje precum „Depolitizarea CNA – stopaţi dezinformarea şi manipularea zonelor rurale”, „Romania I will never Liviu”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”, „Fără imunitate, rezist”, ei scandând „Nu cedăm”, „Rezistăm”, „Jos Guvernul”, „Demisia”, „Ne-am trezit”, „Hoţii”.

Un clujean aflat în piaţă şi-a confecţionat un coif din staniol pe care şi l-a pus pe cap având şi mesajul „Protecţie psihotronică împotriva forţelor inculte”.

„Mi-am confecţionat acest coif din staniol după ce au apărut elucubraţii potrivit cărora am fi manipulaţi psihotronic de forţe oculte. Şi atunci am zis că e bine să mă protejez. Până acum nu am avut nicio treabă cu politica, nu am ieşit la demonstraţii, dar ceea ce s-a întâmplat cu OUG 13 m-a determinat să ies în piaţă, am fost indignat”, a spus Tudor.

Un alt protestatar a construit un „aparat de manipulare psihotronică a maselor” pentru că a auzit că manifestanţii ar fi manipulaţi.

„Este un aparat făcut la mişto, pentru că prostiile spuse despre undele psihotronice trebuie combătute cumva”, a spus acesta.

Manifestanţii cer, în continuarea, demisia Guvernului Grindeanu şi aprobarea OUG 14 prin care s-a abrogat OUG 13 privind Codurile.

 

 

În jurul orei 20, protestatarii au pornit într-un marş prin centrul oraşului.

Şi la Sibiu sunt peste 2.500 de oameni care protestează, pentru a doisprezecea seară la rând, împotriva Guvernului.

Protestatarii s-au adunat în jurul orei 19 în Piaţa Mare din oraş, cu steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie „#Rezist”, „Fără imunitate”, „Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”.

În jurul orei 19.30, protestatarii au plecat în marş pe străzile oraşului, parcurgând mai mulţi kilometri.

Sibienii scandează „Jos Guvernul”, „PSD Ciuma roşie”, „Rezistăm, nu plecăm”, „Demisia”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici