GALERIE FOTO Principesa Margareta şi principele Radu, la slujba de Înviere oficiată de IPS Andrei Andreicuţ, din Cluj

Principesa Margareta şi principele Radu au luat lumină, în noaptea de Înviere, de la mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, în cadrul slujbei oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Cluj-Napoca, la care au asistat peste 3.000 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1393 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Principesa Margareta şi principele Radu, la slujba de Înviere oficiată de IPS Andrei Andreicuţ, din Cluj

Cluj: Principesa Margareta şi principele Radu, la slujba de Înviere oficiată de IPS Andrei Andreicuţ

Principesa Margareta şi principele Radu au sosit la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj-Napoca înainte de miezul nopţii, însoţiţi de IPS Andrei Andreicuţ, şi nu au făcut nicio declaraţie.

Cei doi au asistat la slujba de Înviere pe scena amplasată în faţa Catedralei şi au plecat imediat după ce mitropolitul Clujului a ţinut predica în care a făcut un rezumat al Pastoralei de Paşti, fără să facă declaraţii.

IPS Andrei Andreicuţ a vorbit, în cuvântul său, despre pericolul pe care îl reprezintă imaginile negative, de la televizor sau de pe internet, care reprezintă o fereastră spre iad, îndemnând credincioşii să privească imaginile pozitive, ale icoanelor Maicii Domnului sau ale lui Isus Hristos.

Slujba de Înviere s-a încheiat cu înconjurul Catedralei de către credincioşi, având în frunte mai mulţi preoţi.

Principesa Margareta şi principele Radu vor participa, duminică, la slujba de Liturghie oficiată în ziua de Paşti la Catedrala Greco-Catolică „Schimbarea la Faţă” din Cluj-Napoca de către episcopul Florentin Crihălmeanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici