Video Calea Victoriei a devenit pietonală de Paşte

Calea Victoriei din Capitală a devenit de sâmbătă pietonală, cu prilejul sărbătorilor pascale, traficul rutier în zonă urmând a fi reluat marţi. Până atunci însă, poliţia a impus restricţii de circulaţie.

1752 afișări

Primăria Capitalei organizează în perioada 15 – 17 aprilie 2017, sâmbătă şi duminică în intervalul orar10:00 – 20:00 şi luni în intervalul 10:00 - 18:00, evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, circulaţia rutieră în zonă fiind oprită.

Vizitatorii pot participa la spectacole şi concerte cu intrare gratuită, pot vedea statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuşi uriaşe, portretişti şi caricaturişti.

Pe segmentul de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei este destinată exclusiv pietonilor, iar Primăria Capitalei a organizat în această zona ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, facepainting şi alte surprize.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale este întreţinută de un program muzical, susţinut de Corul bărbătesc "Armon" şi Corul Academic "Divină Armonie" şi de prezenţa unor muzicieni stradali, care îşi vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitară, vioara, flaut, saxofon, viola, violoncel şi pian electric.

Traficul rutier este restricţionat pe Calea Victoriei, până pe 18 aprilie 2017, ora 05:00, în tronsonul cuprins între Piaţa Victoriei şi Strada George Enescu, precum şi pe străzile ce acced în aceasta.

Pe durata restricţiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia şi pe Str. George Enescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici