GALERIE FOTO Spital de COVID-19 la Bârlad: Pacienţii vor fi plimbaţi între pavilioanele spitalului, peste un drum european, posibil fără izoletă

  • Spitalul Municipal din Bârlad va deveni spital secundar de COVID-19 în judeţul Vaslui
  • Pacienţii vor fi plimbaţi între pavilioanele spitalului, peste un drum european, posibil fără izoletă
  • Spitalul din Bârlad nu are medicamente şi nici medici
2645 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Spital de COVID-19 la Bârlad: Pacienţii vor fi plimbaţi între pavilioanele spitalului, peste un drum european, posibil fără izoletă

Spitalul din Bârlad, spital de COVID-19

Spitalul Municipal din Bârlad a avut la dispoziţie câteva zile pentru a se transforma şi primi cazuri de COVID 19.

Dacă locuieşti în Bârlad să nu te surprindă dacă la trecerea de pietoni din apropierea spitalului vei vedea patru oameni, cu costume de protecţie, care plimbă izoleta peste drumul european din oraş.

Spitalul este pavilionar, iar secţiile unde sunt internaţi pacienţii cu coronavirus sunt peste drum.

“Noi avem un spital pavilionar, iar pacienţii vor ajunge în clădirea principală, apoi vor merge pe secţii. Secţiile sunt peste un drum european, prin oraş. Izoletă nu cred că avem”, a povestit o sursă din spital pentru MEDIAFAX.

Şi alte probleme ies la iveală. Aceeaşi sursă a povestit că deşi trebuie să trateze pacienţi cu COVID 19 există doar doi medici de ATI şi doi medici de boli infecţioase. Sunt exact medicii de care e nevoie pentru tratatrea bolnavilor cu coronavirus.

Nici la capitolul medicamente pentru COVID 19, spitalul nu stă mai bine.

“Nu avem Plachenil sau Kaletra. Sunt exact medicamentele care trebuie administrate cazurilor uşoare şi medii pentru a nu interveni complicaţii. Nu avem. Îi vom trata cu paracetamol şi algocalmin, iar dacă se agravează îi trimitem la Iaşi”, a povestit aceeaşi sursă.

Până la ora publicării materialului nu am reuşit să obţinem un punct de vedere din partea Primăriei Bârlad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici