Video GALERIE VIDEO AGLOMERAŢIE în autogara din Ploieşti, unde zeci de persoane aşteaptă să plece către Capitală cu microbuze

Zeci de persoane care urmau să plece cu trenul la Bucureşti, dar din cauza grevei spontane a angajaţilor CFR nu au mai apucat, stau la coadă în autogara din Ploieşti. Din cauza aglomeraţiai, numărul microbuzelor care merg spre Capitală a fost suplimentat.

1413 afișări

Zeci de persoane aşteptau, miercuri, în autogara din Ploieşti să urce în microbuze pentru a pleca spre Bucureşti, după ce, din cauza grevei spontane a angajaţilor CFR, nu au mai apucat să plece cu trenul.

Nemulţumiţi de faptul că trenurile nu circulă, zeci de ploieşteni s-au îndreptat spre autogara aflată în zona de Sud a Ploieştiului. Şi aici, au avut însă de aşteptat pentru a prinde un loc în microbuzele care merg spre Capitală, având în vedere numărul mare de călători.

"Coadă ca asta nu am văzut niciodată", a declarat o femeie.

"Sunt student. Trebuia să ajung la Bucureşti. Trenul nu l-am putut lua, fiind grevă, şi am venit aici, la microbuz. Dar e aglomerat şi aici. Cred că mă duc acasă şi iau maşina", a afirmat un tânăr.

Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că şoferii microbuzelor nu iau mai multe persoane decât locurile pe care le au în maşini, spunându-le că e “bătaie de joc”.

Şoferii au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza aglomeraţiai, numărul microbuzelor care merg spre Capitală a fost suplimentat.

 

 

"În două ore, de azi dimineaţă, au suplimentat cu 17 microbuze. Sunt mulţi călători", a spus un şofer.

În autogara din Ploieşti, coada formată la microbuzele care merg spre Capitală era, miercuri, pe două rânduri.

La nivel naţional, sute de călători au fost afectaţi de greva spontană a angajaţilor CFR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici