Gândul: Declararea accidentelor uşoare- mai dificilă pe durata summit-ului NATO

Summit-ul NATO îi lasă cu ochii în soare pe şoferii care au ghinionul să-şi găsească maşina lovită în parcare, informează Gândul.

17 afișări
Imaginea articolului Gândul: Declararea accidentelor uşoare- mai dificilă pe durata summit-ului NATO

Gândul: Declararea accidentelor uşoare- mai dificilă pe durata summit-ului NATO

Între 25 martie şi 4 aprilie, vor fi închise publicului birourile de la secţiile de Poliţie 3,5,8,9,12,13,15,18,19 şi pentru 25, unde se eliberează autorizaţii de reparaţii pentru autovehiculele găsite avariate. De asemenea, va fi închis şi biroul de declarare al accidentelor uşoare situat pe strada drumul Gilăului.

În această perioadă, tamponările uşoare vor putea fi declarate la sediile din Calea Griviţei 242, strada Maşina de Pâine 47, Calea Vitan 242, strada Candiano Popescu 57 şi bulevardul Iuliu Maniu 594.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici