Gândul: Guvernul vrea să interzică total fumatul la locul de muncă

Fumatul în cârciumi, restaurante şi discoteci va fi permis doar într-o incintă care nu trebuie să fie mai mare de jumătate din suprafaţa totală a spaţiului închis destinat clienţilor, se arată într-un proiect de ordonanţă pentru modificarea şi completarea Legii pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului de tutun, elaborat de Ministerul Sănătăţii şi care va intra azi în dezbatere publică.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Guvernul vrea să interzică total fumatul la locul de muncă

Gândul: Guvernul vrea să interzică total fumatul la locul de muncă

Spaţiile pentru fumat vor fi delimitate, astfel încât să asigure izolarea completă de restul încăperii. Acestea trebuie dotate cu sisteme de ventilaţie funcţionale care să asigure eliminarea fumului.

În acest proiect se stipulează şi interzicerea totală a fumatului la locul de muncă, inclusiv în camerele individuale. Vor fi protejate în acest fel halele industriale, spaţiile de depozitare, sălile de şedinţă, sălile de consiliu, holurile, coridoarele, toaletele, lifturile, birourile şi camerele, potrivit actului normativ amintit.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici