Gândul: Un timişorean, oprit de trupele speciale să arunce un bloc în aer

O catastrofă a fost împiedicată, ieri dimineaţă, de intervenţia în forţă a trupelor speciale ale Poliţiei Timiş. Unul dintre locatarii blocului de garsoniere de pe strada Pasteur din Timişoara a ameninţat că va arunca clădirea în aer cu ajutorul unei butelii.

3 afișări
Imaginea articolului Gândul: Un timişorean, oprit de trupele speciale să arunce un bloc în aer

Gândul: Un timişorean, oprit de trupele speciale să arunce un bloc în aer

Alarma s-a dat pe la 9, când vecinii nu au mai suportat teroarea şi au sunat la 112, cerând ajutor. Balamucul l-a început Costel B., de 35 de ani, încă de sâmbătă seara. “A început să spargă prin casă şi să urle. Toată noaptea a ţipat. Prima dată a răcnit că-i este frig, dar era o caldură de te topeai. Aşa a  ţinut-o toată noaptea. De dimineaţă a început să ne ameninţe că ne aruncă în aer pe toţi, că dă drumul la butelie şi nu mai rămâne nimic întreg în bloc. Vă daţi seama ce se întâmpla, că noi, majoritatea, avem gaz băgat în casă. El a rămas singur acasă, că proprietarul, fratele său, e plecat în Moldova”, a povestit îngrozită Ramona, o vecină de la etajul doi.

Imediat, la faţa locului au sosit pompierii, o ambulanţă şi mai multe echipaje ale Poliţiei, inclusiv una din echipele de intervenţie ale “mascaţilor”. Orice fel de dialog cu bărbatul care s-a baricadat în garsonieră a fost imposibil.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici