Gara de Nord va fi modernizată. CFR SA lansează licitaţia

CFR SA a lansat oficial licitaţia pentru prima etapă a modernizării Gării de Nord, proiect în valoare de 471,15 milioane lei.

1680 afișări
Imaginea articolului Gara de Nord va fi modernizată. CFR SA lansează licitaţia

Gara de Nord va fi modernizată. CFR SA lansează licitaţia

Prrima etapă prevede consolidarea faţadelor, acoperişuri, instalaţii şi amenajarea spaţiilor publice din cele 3 corpuri ale clădirii.

Obiectivele proiectului sunt modernizarea, consolidarea şi reabilitarea clădirilor din staţia de călători Bucureşti Nord, modernizarea spaţiilor destinate publicului călător, inclusiv facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, asigurarea elementelor de siguranţă şi confort pentru călători - balustrade, rampe pentru persoane cu dizabilităţi, lifturi, sisteme de control acces, crearea unor spaţii verzi centrale, cu zonă de aşteptare pentru publicul aflat în tranzit, regenerarea zonei aferente staţiei de călători Gara de Nord pe principiile de smart city/creative city/green city, sisteme noi de ventilaţie/încălzire, modernizarea sistemului de iluminat şi a instalaţiilor electrice, sanitare, termice etc, modernizarea sistemului de informare a publicului călător şi a echipamentului de telecomunicaţii

Proiectarea şi execuţia lucrărilor ar urma să dureze 55 luni (9 luni proiectare şi 46 de luni execuţie), iar termenul de depunere a ofertelor este 6 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici