Gemenele fostei stareţe Sebastiana vor fi botezate sâmbătă în Bucureşti

Gemenele fostei stareţe de la Mânăstirea Tărceni vor fi botezate, sâmbătă, la Biserica "Sf. Împăraţi Constantin şi Elena", din sectorul 6 Bucureşti, anunţă naşul fetiţelor, Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet pentru Suflet".

244 afișări
Imaginea articolului Gemenele fostei stareţe Sebastiana vor fi botezate sâmbătă în Bucureşti

Gemenele fostei stareţe Sebastiana vor fi botezate sâmbătă în Bucureşti (Imagine: Lucian Muntean/Arhiva Mediafax Foto)

Sebastiana Gâtlan, fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni, din judeţul Călăraşi, în vârstă de 40 de ani, a născut în 27 noiembrie 2011 două fetiţe gemene, la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti.

După naştere, fosta stareţă şi gemenele sale au avut probleme de sănătate. În 2 decembrie 2011, gemenele Ana Ecaterina şi Maria Nectaria au fost botezate de preotul Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti, Ştefan Oproiu, starea de sănătate a fetiţelor impunând realizarea de urgenţă a acestei taine.

Ulterior, medicii au anunţat că fetiţele se simt mai bine, evoluţia stării lor de sănătate fiind favorabilă.

În 28 decembrie 2011, fosta stareţă a mănăstirii Tăriceni şi gemenele ei Ana Ecaterina şi Maria Nectaria au fost externate.

După ce a născut, Sebastiana Gâtlan a trimis o scrisoare Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, în care arăta că se retrage din viaţa monahală şi că tatăl celor doi copii ai săi nu este nici preot şi nici călugăr, ci un "mirean" a cărui identitate o ştie doar ea şi Dumnezeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici