Gest extrem. O femeie cu COVID-19, internată într-un spital din România, s-a sinucis în grupul sanitar din salon

  • Femeia în vârstă de 55 de ani s-a sinucis în grupul sanitar al salonului în care era internată.
  • Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit decesul femeii.
2615 afișări
Imaginea articolului Gest extrem. O femeie cu COVID-19, internată într-un spital din România, s-a sinucis în grupul sanitar din salon

O femeie internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa s-a sinucis prin înjunghiere, sâmbătă, în grupul sanitar din salon, transmit oficialii spitalului.

Femeia în vârstă de 55 de ani, din Beclean, s-a sinucis în grupul sanitar al salonului 30, unde era internată cu COVID-19,potrivit unui comunicat transmis de spital. 

„O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică.”

Femeia a fost găsită în stare de inconştienţă sâmbătă dimineaţa la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunţat personalul medical.

„Medicii au constatat absenţa funcţiilor vitale şi faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive şi iniţiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00”, mai spun reprezentanţii unităţii medicale.

A fost anunţată Poliţia în acest caz şi a fost deschisă o anchetă. Serviciul de Medicină Legală va stabili cauza decesului în urma necropsiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici