Gest şocant făcut de un tânăr cu trupul neînsufleţit al mamei sale pe care a ucis-o. Ce au găsit poliţiştii

  • Un tânăr din Spania a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis mama şi a mâncat părţi din trupul său, împreună cu câinele.
  • În mai, un juriu de la tribunalul Audiencia Provincial din Madrid a aflat cum Alberto Sánchez Gómez a strangulat-o pe Maria Soledad Gomez, mama sa în vârstă de 68 de ani, în urma unei dispute.
1258 afișări
Imaginea articolului Gest şocant făcut de un tânăr cu trupul neînsufleţit al mamei sale pe care a ucis-o. Ce au găsit poliţiştii

Sursa foto: Profimedia

Potrivit actului de acuzare depus de procurorii de stat înainte de proces, Sánchez Gómez şi-a tăiat mama cu un ferăstrău şi două cuţite de bucătărie, cu „scopul de a o face să dispară”, potrivit Yahoo News.

„După ce i-a tăiat corpul, el a început să mănânce din când în când câte o bucată din acesta, de-a lungul unei perioade de aproximativ o săptămână, punând unele părţi ale corpului ei în containere din jurul apartamentului şi în frigider, dar şi în saci de plastic ”, apare în actul de acuzare.

În instanţă, tânărul a susţinut că a trăit un episod psihotic când şi-a ucis mama, spunând că a auzit voci de la televizor care îi spuneau „oamară-ţi mama”.

Juriul a respins aceste afirmaţii şi l-a găsit vinovat pe tânărul de 28 de ani. Acum va sta în închisoare 15 ani pentru omucidere şi încă cinci luni în plus pentru profanarea unui cadavru uman.

De asemenea, a primit ordin să-şi despăgubească fratelele cu suma de 60.000 de euro.

În februarie 2019, o prietenă a femeii ucise şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea ei, nemaivăzând-o de o lună.

Presa spaniolă a raportat că Sánchez Gómez era cunoscut de poliţişti dinainte, din cauza violenţei împotriva mamei sale, şi a spus că a încălcat un ordin de restricţie în momentul arestării sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici