Gestul unui român din Germania pentru şoferii de TIR, cu ocazia alegerilor prezidenţiale: „M-a emoţionat maxim” - FOTO, VIDEO

Constantin Troncotă, un român stabilit în Germania, se plimbă prin parcări cu maşina personală, pentru a-i ajuta pe şoferii de TIR, care nu au voie cu maşinile în oraşe, să ajungă la urne, pentru a vota în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

2521 afișări
Imaginea articolului Gestul unui român din Germania pentru şoferii de TIR, cu ocazia alegerilor prezidenţiale: „M-a emoţionat maxim” - FOTO, VIDEO

Un român stabilit în Germania duce cu maşina personală şoferii de TIR să voteze

"El este Troncota Constantin! ...Un "Super Român " care merge din parcare in parcare, şi bate în usile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru a-i duce pe Români să voteze, cu masina personala. Gestul lui m-a emotionat maxim, şi mi-a dat speranţa că România este pe cale de vindecare. FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!", a scris, pe Facebook, un alt român, Ionuţ Florinel Moldoveanu.

Constantin Troncotă a postat şi el pe pagina sa de Facebook fotografii cu şoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i şi pe restul să se ducă să-şi exercite acest drept.

"Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut şoferii de tir să ajungă #şîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alţii să aleagă pentru tine!", a scris acesta, pe Facebook.

Românul, îmbrăcat cu un hanorac pe este inscripţionat hashtag-ul #şîeu, a primit numeroase laude pe reţelele de socializare, pentru gestul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
român,
germania,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici