Gheorghe Dincă va fi audiat joi de procurorii DIICOT

Gheorghe Dincă, bărbatul care este suspectat că a violat şi apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, va fi audiat, joi, la sediul central al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

93 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dincă va fi audiat joi de procurorii DIICOT

Gheorghe Dincă va fi audiat joi de procurorii DIICOT

Bărbatul ar urma să fie audiat joi, de la ora 10.00, potrivit unor surse judiciare.

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

Gheorghe Dincă a recunoscut iniţial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Procurorii DIICOT nu au comunicat, până la ora transmiterii ştirii, un punct de vedere oficial în legătură cu această situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici