Gheorghe Popescu este audiat la Parchetul Capitalei în calitate de martor

Gheorghe Popescu este audiat, luni dimineaţa, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acesta precizând la sosire că a fost citat în "calitate de martor" dar că nu ştie despre ce dosar este vorba.

13759 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu este audiat la Parchetul Capitalei în calitate de martor

Gheorghe Popescu este audiat la Parchetul Capitalei în calitate de martor (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Gheorghe Popescu a ajuns, luni dimineaţa, la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat ca martor. La sosire acesta a precizat că nu ştie în ce dosar a fost citat.

"Am fost chemat în această dimineaţă de procurori, nu ştiu în ce dosar. Vă voi da mai multe detalii la plecare, dacă voi putea", a declarat acesta la intrarea în sediul Parchetului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici