Ghinion? Un bărbat a fost jefuit de două ori în acelaşi mod: a fost tâlhărit după ce scosese banii din bancă

Bărbatul care în 10 iunie a fost jefuit de 880.000 de lei a fost din nou atacat în trafic, luni, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, şi tâlhărit de 250.000 de lei, bani pe care, ca şi în incidentul anterior, tocmai îi scosese din bancă.

1456 afișări
Imaginea articolului Ghinion? Un bărbat a fost jefuit de două ori în acelaşi mod: a fost tâlhărit după ce scosese banii din bancă

Ghinion! Un bărbat a fost jefuit de două ori în acelaşi mod: a fost tâlhărit după ce scosese banii din bancă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Maşina în care se afla bărbatul a fost oprită de atacatori pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Jilava şi Măgurele, au declarat reprezentanţi ai poliţiei.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că hoţii au spart geamul din stânga spate al maşinii şi i-au smuls sacoşa în care avea aproximativ 250.000 de lei, bani pe care îi scosese de la bancă în urmă cu puţin timp.

Poliţiştii de la Poliţia Ilfov se află la faţa locului şi fac cercetări, bărbatul atacat fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost tăiat de cioburi din geamul spart al maşinii.

Ambulanţa a fost solicitată, în jurul orei 16.10, lângă podul de la Măgurele, pentru un bărbat cu o plagă la mână, pacientul fiind dus la Spitalul Bagdasar, a spus directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Cristian Grasu.

În 10 iunie, acelaşi bărbat a fost jefuit de 880.000 de lei, bani pe care îi retrăsese cu puţin timp înainte de la o bancă din Capitală. Incidentul a avut loc atunci tot pe Şoseaua de Centură a Capitalei, unde bărbatul a oprit maşina după ce a făcut pană la o roată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Claudia Burada, declara atunci, pentru MEDIAFAX, că în timp ce schimba roata, împreună cu o altă persoană care îl însoţea, au apărut patru persoane care au spart un geam lateral al maşinii şi au furat un sac cu bani, după care au dispărut cu două maşini de culoare închisă.

Un incident similar a avut loc în 24 mai, în Sectorul 4 din Capitală, unde o maşină a fost blocată în trafic de mai mulţi bărbaţi mascaţi, care au ameninţat cu o armă două persoane şi au furat o borsetă cu 200.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara atunci că un autoturism de teren în care se aflau doi bărbaţi a fost blocat de două maşini Dacia Logan din care au coborât mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre, cu feţele acoperite de cagule. Agresorii i-au ameninţat pe cei doi ocupanţi ai autoturismului blocat cu o armă despre care nu s-a stabilit dacă era reală sau artizanală şi au furat o borsetă în care se aflau 200.000 de lei, bani ce fuseseră retraşi de la o sucursală bancară din Sectorul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici