Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere, în calitate de voluntar

  • Gigi Becali a anunţat că va fi voluntar în noaptea de Înviere şi va împărţi lumină credincioşilor
  • Becali a avut probleme cu autorităţile, după ce a circulat fără declaraţie pe propria răspundere
1596 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere, în calitate de voluntar

Gigi Becali va împărţi lumină în noaptea de Înviere, în calitate de voluntar

Finanţatorul FCSB-ului a anunţat că în noaptea de Paşte, însoţit de un preot, va lua lumina de la aeroport şi o va împărţi bisericilor.

Astfel, în calitate de voluntar, Gigi Becali va avea dreptul să iasă din casă.

”Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport şi mă duc la biserici şi duc lumina. Merg eu cu un preot, cu maşina”, a declarat Becali la România TV.

Recent, Becali a avut probleme cu autorităţile, după ce a fost prins circulând fără declaraţie pe propria răspundere.

”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, declara Gigi Becali la acel moment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici