Giurgiu: Localnicii spun că pilotul mort la Comana ar fi vrut să fure mireasa, dar aceasta neagă

Localnici din Comana, judeţul Giurgiu, unde un bărbat de 51 de ani a murit după ce s-a prăbuşit cu avionul, susţin că pilotul ar fi fost băut şi ar fi vrut să fure mireasa de la nunta din incinta aerodromului, la care participa, însă femeia neagă şi spune că este o "minciună".

291 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Localnicii spun că pilotul mort la Comana ar fi vrut să fure mireasa, dar aceasta neagă

Giurgiu: Localnicii spun că pilotul mort la Comana ar fi vrut să fure mireasa, dar aceasta neagă

Oamenii susţin că Irina Cojocaru, soţia proprietarului aerodromului, la a căror nuntă participa bărbatul de 51 de ani, a refuzat să-l însoţească pe acesta şi să urce în aparatul de zbor, astfel că bărbatul a urcat în avion, şi, la câteva minute, aparatul de zbor s-a prăbuşit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Aşa s-a auzit pe aici că a vrut să fure mireasa, dar ea nu s-a urcat în avion şi pilotul a plecat cu aparatul de zbor, însă, fiind noapte, nu a observat dâmbul din faţă, un deal practic, şi a intrat direct în el. Era probabil băut, a fost mesean acolo, la petrecere", a declarat un localnic din Comana.

Nunta, la care au participat aproximativ o sută de invitaţi, era a proprietarului aerodromului privat din Comana, judeţul Giurgiu, Marian Cojocaru, de 40 de ani, iar mireasa, Irina Cojocaru, medic de profesie, a acordat primul ajutor medical bărbatului rănit.

Avionul a căzut pe un mal de pământ fără să explodeze la impactul cu solul, fiind avariat în proporţie de 70 la sută, după o primă evaluare.

Irina Cojocaru spune că acuzaţiile potrivit cărora pilotul ar fi vrut să o fure cu avionul sunt "invenţii", susţinând că între ea şi bărbat nu a avut loc un asemenea dialog.

"După ce a căzut avionul, am discutat cu pilotul, era coerent. Eu am terminat medicina, dar am practicat doar rezidenţiatul şi i-am acordat îngrijiri medicale rănitului în primele minute, l-am scos de acolo. Eu am dubii în ceea ce priveşte diagnosticul pus, că ar fi fost în stare gravă. Pacientul a fost preluat de o ambulanţă venită după 20 de minute, doar cu o asistentă, mi-a spus că nu simţea picioarele, pierduse sânge, iar la Adunaţii Copăceni, pe DN 5, salvarea s-a întâlnit cu cea a SMURD, care l-a transportat la Bagdasar Arseni. S-a vorbit la spital, am vorbit şi cu soţia lui şi cu prietenii aflaţi la spital, nu s-a spus niciun moment că sunt leziuni incompatibile cu viaţa şi că se va reface în şase luni. Toate informaţiile arătau că totul este ok, apoi am aflat că nu mai e stabil hemodinamic, că au vrut să-l opereze, dar nu au mai reuşit deoarece avea hemoglobină mică, că era la Terapie Intensivă", a spus Irina Cojocaru.

Aceasta mai spune că informaţia potrivit căreia pilotul ar fi vrut să fure mireasa este "o aberaţie".

"Noi nu găsim o explicaţie pentru faptul că s-a ridicat de la masă şi a plecat. Nu am luminat cu maşinile pista, aşa cum s-a mai spus, ca să poată zbura, totul este o minciună. Este ceva inexplicabil, era un pilot experimentat, a efectuat multe zboruri, nu ştiu cum a ajuns să facă aşa ceva, se pare că a fost indisciplinat de data asta, probabil că a consumat băuturi alcoolice, dar nu ştiu sigur. Noi l-am fi oprit dacă l-am fi văzut, dar eram înăuntru, nu am ştiut, nu am auzit zgomot de avion, la nuntă au fost o sută de persoane, dar atunci când s-a întâmplat nenorocirea mai erau 60-70 de oameni. Nu cred că a vrut să facă o surpriză, cine l-ar fi văzut, repet, toată lumea era înăuntru, nu am găsit o explicaţie. Aş fi izbucnit în râs dacă mă invita să mă fure cu avionul, nu este adevărat ce se spune, nu am avut o asemenea discuţie, sunt minciuni", a spus soţia proprietarului aerodromului de la Comana.

Aceasta a mai spus că fiica pilotului mort se va ocupa de funeraliile bărbatului, care va fi înmormântat în localitatea natală, alături de părinţii săi.

"Au fost la nuntă trei avioane, invitaţi care au venit legal cu aparatele de zbor, s-au cazat la pensiune, toţi urmau să plece a doua zi", a mai declarat Irina Cojocaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici