Giurgiu: Un angajat al unei societăţi a protestat două ore pe o macara înaltă de 50 de metri

Un angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Giurgiu a protestat, joi, timp de două ore, pe o macara înaltă de 50 de metri, aflată în incinta şantierului naval, nemulţumit de unele neînţelegerile salariale, el fiind convins să coboare de un psiholog.

122 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Un angajat al unei societăţi a protestat două ore pe o macara înaltă de 50 de metri

Giurgiu: Un angajat al unei societăţi a protestat două ore pe o macara înaltă de 50 de metri (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Transporturi Navale Giurgiu, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, un echipaj al Ambulanţei şi un psiholog din cadrul Poliţiei.

"Poliţiştii biroului de Poliţie Transporturi Navale Giurgiu au fost sesizaţi prin 112 că o persoană de sex masculin s-a urcat pe o macara din incinta unei societăţi din Giurgiu la o înălţime de aproximativ 50 de metri şi protestează pe fondul unei neînţelegeri salariale. Psihologul din cadrul IPJ Giurgiu a discutat cu persoana în cauză şi a convins-o să coboare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, subcomisar Cristian Suta.

Bărbatul a coborât de pe macara după două ore de protest, stabilindu-se identitatea acestuia-Valeriu Colea, angajat al Shipyard ATG Giurgiu.

Ulterior, echipajul de la ambulanţă l-a consultat, constatând că bărbatul nu are probleme medicale, acesta fiind consiliat de către psihologii IPJ Giurgiu şi ai unităţii unde este angajat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici